Üdvözöljük iskolánk weboldalán

2023-2024 Tanévkezdés

Tisztelt Szülők!

Kedves Diákok!

 

A nyári szünet végéhez közeledünk és előttünk áll a 2023/2024-es tanév. Ehhez kapcsolódóan szeretném tájékoztatni Önöket a tanév indításával kapcsolatos időpontokról!

Tanévnyitó ünnepély időpontja 2023.szeptember 1. péntek  8:00  iskola aulája vagy belső udvara ( időjárástól függ) Az ünnepélyen kötelező a fehér ing vagy blúz és a fekete nadrág vagy szoknya. A tanévnyitó ünnepélyt követően az alsó tagozatosoknak 12 óráig, a felső tagozatosoknak 12:45-ig lesznek a tanítási órák Az első tanítási napon napközi és tanulószoba nem lesz.

Tankönyvosztás: A tankönyveket szeptember 1-jén az első tanítási napon  kapják meg a tanulók.

Étkezést már az első tanítási napon biztosítunk a tanulóknak

A javítóvizsga időpontja 2023. augusztus 24. csütörtök 9 óra. Azokat a tanulókat, akiknek javítóvizsgát kell tenniük július hónapban kaptak erről hivatalos értesítést.

A 2023/2024-es tanévben a felső tagozaton a tanulószobai ellátást csak összevont (5-6-7-8.) tanulócsoportban tudjuk megvalósítani. Kérem ezért a tisztelt szülőket, hogy szeptember 1-ig döntsék el, hogy gyermeküknek igénylik-e a tanulószobai ellátást. Amennyiben nem kérik, akkor kérelmet kell írni az intézményvezetőnek a 16 óráig tartó benntartózkodás felmentéséről.

A tanévkezdéshez szükséges felszerelésekről a tanév végén az osztályfőnökök adtak egy jegyzéket, melyen minden eszköz szerepel. Ha elveszett az eszközlista, akkor az iskola gondnoki irodájában lehet kérni újat.

Az első tanítási napra  a tanév végén kiadott bizonyítványokat kérnénk behozni a tanulóknak!

 

A tanévkezdésig jó pihenést kívánok !

                                                                                    Tisztelettel: Véningerné Bognár Krisztina