Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

A Farkas Gyula Baptista Általános Iskolával kapcsolatban, ahogy az sajnos minden nyáron lenni szokott, ismét rémhírek terjengnek a faluban! Szeretnénk kérni mindenkit, hogy a tanulók érdekében, csak a hivatalos forrásból származó információknak higgyenek.

 

Tanévünket továbbra is 8 osztályos általános iskolaként tervezzük megnyitni, reményeink szerint ugyanazzal a tantestülettel, amivel bezártuk.

 

Jelenlegi tudásunk szerint változást a nevelő testületben csak a nyugdíjazás és az ennek az álláshelynek betöltésére előszerződött új kolléga felvétele jelent. Tárgyalásaink vannak további álláshelyek betöltésére, amiben elsődlegesen a jelentkezők szakmai felkészültsége a döntő.

 

Első osztályos tanítóink már tervezik az Iskolanyitogató foglalkozások tematikáját, a felső tagozatra fellépő osztály leendő osztályfőnöke is tervekkel teli, javítóvizsgás tanulóinkat igyekszünk korrepetálási lehetőségekkel segíteni nyáron is.

 

Mi pedagógusok, komolyan készülünk most is a tanévre, erőforrásainkat nem a megalapozatlan vagy rosszindulatú hírterjesztőkre kívánjuk fecsérelni.

 

Köszönjük mindazon Szülők hozzáállását, akik együttműködéssel fordulnak iskolánk felé, és egyben kérjük őket, segítsenek minket abban, hogy ha olyan híreket osztanak meg velük, melyekről hivatalos információjuk nincs, azt megfelelően kezeljék a hírmondókkal szemben.

 

Kérjük, kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

 

További kellemes időtöltést kívánunk gyermekeiknek a nyári szünidő hátra lévő időszakára:

 

 A Farkas Gyula Baptista Általános Iskola Vezetősége

GALÉRIA