Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Tájékoztató a digitális munkarendről

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

A Kormány 2021.március 4.-i döntése alapján 2021. március 8 - március 31-ig az iskolákban a tantermen kívüli digitális munkarend lép érvénybe. Április 1.-től április 6.-ig pedig a tavaszi szünet lesz. Első tanítási nap április 7. szerda. Ez azt jelenti a sárosdi Farkas Gyula Baptista Általános Iskolában, hogy március 8.(hétfőtől) a diákok a KRÉTA rendszeren keresztül valamint a TEAMS-ban kapják a tananyagot.  Az igényfelmérések alapján azok a tanulók, akiknél nincs biztosítva digitális eszköz, vagy nincs internet  az otthonukban Ők papíralapon kapják meg a tananyagot. Szerdai napokon juttatjuk el a tanulóinknak a feladatokat és kérnénk az iskola bejáratához kihelyezett postaládába visszajuttatni meghatározott időre.

Az EMMI 17/2021. (III.5.) kelt rendeletében (6. pont) úgy rendelkezik, hogy nem biztosíthatunk gyermekfelügyeletet ezen időszakban.

 A tegnapi és a mai napon felmért igények alapján, a gyermekétkeztetést továbbra is biztosítjuk tanulóinknak házhozszállítással. Hétfőtől tehát érkezik az ebéd a tanulóknak. Első nap műanyag egyszerhasználatos ételtartóba kerül kiszállításra, de kérnénk Önöket, hogy a saját műanyag éthordót készítsék ki névvel ellátva, mert a következő naptól már a saját éthordóba kerül kiszállításra.

Az intézmény reggel 7:30 -15 óráig nyitva van.  Az intézményvezető vagy a helyettes elérhető bármilyen kérdés, probléma esetén.

 

Köszönöm a megértésüket és az együttműködésüket!

 

 Sárosd, 2021.03.05.                                       Tisztelettel: Véningerné Bognár Krisztina

                                                                                                  intézményvezető