Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Cipősdoboz akció 2022

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulóink! 

A Baptista Szeretetszolgálat az idén 19.alkalommal hirdeti meg ’Cipősdoboz” elnevezésű akcióját, amely az évek során több, mint 800 ezer doboznyi ajándékkal rengeteg gyermek számára okozott boldog meglepetést.  A baptista fenntartású oktatási és nevelési intézmények közreműködésének köszönhetően ezt a csodálatos kezdeményezést még inkább magunkénak érezhetjük, hiszen sok iskola nemcsak gyűjtőpont, hanem dobozoló is.  A világban és a közelünkben zajló események következtében minden korábbinál több gyermek él igen nehéz körülmények között, ezért hatalmas szükség van az összefogásra.  

A Baptista Szeretetszolgálat által 2004-ben útjára indított kezdeményezés mára már hagyománnyá vált. Hálásak vagyunk azért, ha akár csak egyetlen cipősdoboznyi ajándékkal is, de évről évre többen érzik úgy, hogy szeretnének hozzájárulni a szükségben élő gyerekek öröméhez. A Cipősdoboz akcióban való részvétel egyre többek számára egyet jelent a közelgő ünnepekre való ráhangolódás kezdetével. 

Kérjük, hogy lehetőségeikhez mérten vegyen részt Ön is ebben az összefogásban, hiszen minden egyes cipősdoboznyi ajándékkal egy újabb gyermek arcára csalhatunk mosolyt és okozhatunk felejthetetlen élményt és boldogságot. 

Intézményünk gyűjtőpont, ezért november 25. és december 8. között tudjuk fogadni a dobozokat, amelyek összeállításához az alábbi linken található információk nyújtanak segítséget: 

http://ciposdoboz.hu/gyik 

Köszönjük, hogy a Baptista Szeretetszolgálat által meghirdetett „Cipősdoboz” akció keretében Ön is hozzájárul ahhoz, hogy minél több gyermek számára legyen ez a világ egy boldogabb hely! 

 Sárosd, 2022.november 22.                       Üdvözlettel: Véningerné Bognár Krisztina

                                                                                                      igazgató

GALÉRIA

CSATOLT DOKUMENTUMOK