Üdvözöljük iskolánk weboldalán

2021.04.19 nyitás

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

 

A Kormány 177/2021.(IV.15,) Kormányrendelete értelmében 2021. április 19. hétfőtől ismételten elrendeli a jelenléti oktatást az intézményekben az alsó tagozatos (1.- 4. osztály) tanulók számára. A felső tagozatos tanulók (5.-8. osztályig) továbbra is a digitális munkarendben folytatják a munkát 2021. május 10.-ig.

Hétfőn reggel várjuk az alsó tagozatos tanulóinkat 7:45-ig gyülekező az aulában, ezt követően folytatódik a tanulás a megszokott rendben. Szájmaszk használata továbbra is kötelező, valamint az intézménybe belépéskor folytatódik a hőmérséklet mérése, valamint a kézfertőtlenítés. Az augusztusban megalkotott intézményi protokoll továbbra is érvényes.

A felső tagozatos tanulóknak -aki eddig is igénybe vette az étkezést,- továbbra is biztosítjuk házhozszállítással. Az alsó tagozatos tanulók pedig az intézményben étkeznek, a már megszokott módon. A felső tagozatos diákoknak gyermekfelügyeletet tudunk biztosítani, amennyiben a szülő kéri.

 

Amennyiben a nyitással kapcsolatosan bármilyen kérésük, kérdésük lenne, kérem, hívjanak a következő telefonszámon: 0620-478-5270

 

  

 

Sárosd, 2021.04.16.                                   Tisztelettel: Véningerné Bognár Krisztina  

                                                                                                 intézményvezető      

 

 

Maruzsa Zoltán Nyilatkozata az iskolanyitásról      

CSATOLT DOKUMENTUMOK