Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Euroskills – Szakmák Európa-bajnoksága

Bajnokok közt

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara már évek óta kiemelt fontosságú partnere iskolánknak. Pályaorientációs tevékenységükkel folyamatosan segítik tanulóink tájékozódását a rájuk váró nehéz döntés előtt és számos lehetőséget biztosítanak, hogy megkönnyítsék döntésüket leendő középiskolájuk kiválasztásában.

A Kamara szervezésének köszönhetően szeptember 26-án negyven diákunk négy pedagógus kíséretében jutott el a Budapesten megrendezett Euroskills – Szakmák Európa-bajnoksága nevű rendezvényre, ahol 28 országból érkeztek fiatal versenyzők, hogy 36 különböző szakmában mutassák be tudásukat.

A lenyűgöző nemzetközi forgatagban a diákok megtudták, mit jelent szívvel-lélekkel űzni egy szakmát. Játékos feladatokban próbálhatták ki tudásukat, ügyességüket és gyűjtöttek jobbnál-jobb ajándékokat. Akadt olyan tanuló is, aki a helyszínen találta meg azt a szakmát, amelyet később tanulni szeretne.

Ezúton köszönjük az Iparkamarának a kiváló szervezést és a lehetőséget, hogy tanulóink egy ilyen jelentős és színvonalas eseményen vehettek részt.